Praktisk information

Praktisk information

Henvisning og tidsbestilling

Undersøgelse og behandling i Børnelægeklinikken kræver en henvisning fra egen læge. Konsultation er gratis for patienter, som er medlemmer af sygesikringens gruppe 1.

Medlemmer af gruppe 2 skal selv betale en del af honoraret for konsultation, undersøgelse og behandling.

Tid til første besøg kan aftales telefonisk 1-2 dage efter, at vi har modtaget henvisningen fra jeres egen læge.
Bemærk, at man selv skal kontakte klinikken for at aftale tid (se under fanebladet Kontakt).

Efterfølgende konsultationer aftales i forbindelse med besøg i klinikken eller telefonisk.

Vi gør opmærksom på, at ændring af mødetiden vanskeliggør planlægningen og som hovedregel vil betyde længere ventetid.

Afbud og udeblivelse

Giv venligst besked om evt. afbud i god tid, så vi har mulighed for at tilbyde tiden til en anden patient.

Vi tilbyder at sende en SMS-påmindelse 2 dage før aftalt konsultation. Oplys derfor venligst jeres mobilnummer. Husk at give besked, hvis I får nyt nummer.

Vær opmærksom på, at man er forpligtet af sin aftale, uanset om man har fået en SMS eller ej.

Ved udeblivelse fra en aftalt konsultation uden afbud senest kl. 12.00 dagen før, opkræves et gebyr på 250,- kr. Ved konsultationer, hvor der er afsat en hel time, opkræves et gebyr på 500,- kr. Det gælder f.eks. førstegangskonsultation, løbetest og årskontrol i forbindelse med allergivaccination. Når gebyeret er betalt, kan en erstatningstid aftales. Ved udeblivelse uden afbud mere end én gang, kan undersøgelse og behandling i børnelægeklinikken ikke længere tilbydes.

Adgangsforhold 

Klinikken ligger på 2. sal. Der er ikke elevator i ejendommen.

Parkering

Børnelægeklinikken ligger i centrum af Aalborg og har ikke tilknyttet egen parkering. Bl.a. pga. omfattende byggearbejde i midtbyen, er det praktisk taget ikke muligt at finde en parkeringsplads uden for de etablerede parkeringshuse eller -pladser. Vi opfordrer derfor kraftigt til, at man kører hjemmefra i god tid,  kører direkte til et parkeringshus/parkeringsplads og afsætter tid til at gå  til klinikken. Det nærmeste parkeringshus er Sallings parkeringshus, som ligger ca. 5 minutters gang fra klinikken.

Foreign patients

Foreign patients: You need to pay cash for the examination and treatment, unless you have a danish social security number. Credit cards are not accepted.